Het NKT wordt ondersteund door de Stichting Vrienden van het NKT. Dankzij de Vrienden kan het NKT activiteiten organiseren die anders (financieel) niet mogelijk waren. Zo hebben we workshopweken cadeau kunnen doen aan alle leerlingen, in 2017 kwamen de medewerkers van het Rotterdamse RO theater een week lang gastlessen verzorgen op onze school, en in 2018 waren de docenten van van Het Nationale Theater een week lang te gast op het NKT. Super leerzaam én leuk om een keer lessen te volgen van de grootste gesubsidieerde toneelgezelschappen van ons land!
Ook hebben de Vrienden van het NKT het mogelijk gemaakt dat wij voor de musical Koekoeksjong de composities kunnen laten componeren door niemand minder dan Gouden Kalf winnaar Fons Merkies. Een gerenommeerde componist die eerder de muziek schreef voor De Luizenmoeder, De Tweeling en All Stars. En zo zorgen de Vrienden van het NKT ervoor dat onze school nóg beter en leuker wordt! 

Meer weten of Vriend worden? Klik dan op onderstaande button en bezoek de informatiepagina van de Stichting Vrienden van het NKT.