Bij het NKT kun je in een creatieve en gezellige omgeving leren zingen, dansen, acteren en presenteren. Om het bezoek aan onze school voor iedereen plezierig te maken én te houden, hanteert het NKT huisregels.

1. Het volgen van de lessen op de NKT Theaterschool is vrijwillig, maar niet vrijblijvend. We verwachten inzet en betrokkenheid tijdens de lessen.

2. Van de leerlingen wordt verwacht bij de aanvang van de les in het lokaal aanwezig te zijn.
Indien de leerling verhinderd is, wordt dat op de betreffende lesdag vóór aanvang van de les door de ouder/verzorger telefonisch doorgegeven. Dit i.v.m. controle van de presentielijsten.

3. Kom in kleding waarin gemakkelijk bewogen kan worden: strakke trainingsbroek, jazzpants, t-shirt en (ballet)schoenen met gladde, suède zool. Geen rubberzolen, geen buitenschoenen. Lange haren worden in eens taart / knot / vlecht gedaan.

4. Mobiele telefoons, kauwgom en sieraden zijn niet toegestaan in de les.

5. Let op: neem geen kostbare spullen mee naar de les. De NKT Theaterschool kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het zoekraken van persoonlijke bezittingen.

6. Leerlingen vallen onder de verantwoordelijkheid van de NKT Theaterschool tot 15 minuten na afloop van de lessen. We verwachten dat de leerlingen binnen deze tijd opgehaald zijn.

7. De schoolleiding kan bij ernstig afwijkend gedrag van een leerling, besluiten om de inschrijving te weigeren c.q. ongedaan te maken. In dat geval bestaat er geen recht op restitutie van het schoolgeld.

Informatie voor ouders en leerlingen tijdens het schooljaar
Op de theaterschool vinden tijdens het schooljaar bijzondere theateractiviteiten plaats. Ouders en leerlingen worden daarover via de website/facebook geïnformeerd. Informatie over workshops, voorstellingen e.d. wordt ook via de mail/website/facebook verkondigd. Aanbevolen wordt om deze informatie goed te lezen en te bewaren. Ook hangen er op verschillende plaatsen prikborden in de school waar diverse informatie over bijzondere activiteiten op te vinden is. U bent van harte welkom om binnen te komen kijken. Zie ook de jaarplanning op de website www.nkt.nl

Klachtenreglement
De meeste ouders en leerlingen zijn tevreden over de NKT Theaterschool. Desondanks kan het een keer voorkomen dat u vindt dat u verkeerd of onzorgvuldig bent geïnformeerd of behandeld. Het is belangrijk dat u iets met die onvrede doet. U kunt dan terecht bij de NKT Theaterschool. We leggen graag uit wat we voor u kunnen betekenen.

Indien u liever telefonisch contact wil kunt u ons bellen op 0299-434325 of een mail sturen naar info@nkt.nl

Wij wensen al onze leerlingen een kleurrijk en leerzaam theaterjaar toe op onze theaterschool!
Als u nog vragen heeft zijn wij graag bereid deze te beantwoorden.

• NKT Theaterschool • Gedempte Singelgracht 16 • 1441 AP • Purmerend • tel. 0299 434325
• Rabobank Waterland en Omstreken NL83RAB00122807448 • info@nkt.nl www.nkt.nl
• Facebook/NKT Theaterschool