NKT Summerschool 2021

🌞Twee weken NKT Summerschool! 🌞

Een week lang plezier maken op de NKT Theaterschool en afsluiten met een echte voorstelling! Klinkt jou dat als muziek in de oren? Meld je dan snel aan voor de nieuwe en unieke NKT SummerSchool voor iedereen tussen de 10 en 21 jaar! Dit jaar zijn er maar liefst twee weken SummerSchool. In zowel de eerste én in de laatste week van de schoolvakantie kun je op de theaterschool terecht voor volop theater plezier! Samen met leeftijdsgenoten ben je tijdens de SummerSchool bezig om een super mooie voorstelling te maken. Om je hierop voor te bereiden krijg je verschillende theaterlessen, gegeven door de ervaren en enthousiaste docenten van het NKT. Zij weten precies hoe ze jou op een leuke manier een heleboel kunnen leren over optreden. We sluiten de week af met een presentatie voor een kleine groep ouders. Natuurlijk zorgen we iedere dag voor een lekkere lunch én houden we ons strikt aan de regels van het RIVM. De NKT SummerSchool is geschikt voor zowel beginnende als ervaren musicalsterren.

Er is beperkte beschikbaarheid, dus meld je snel aan om teleurstelling te voorkomen. In de eerste Summerschool week geven Ayal Oost, Wendy Peters en Anne Garretsen les. De twee week wordt lesgegeven door Tim Schuitvlot, Leanne Lena, Anne/Wendy

Wanneer: Summerchool 1 / maandag 12 t/m donderdag 15 juli en/of

Summerschool 2 / maandag 16 t/m donderdag 19 aug

Op maandag, dinsdag en donderdag Van 9.30 tot 16.00 uur, op woensdag van 9.30-12.30 uur. Alle dagen inclusief lunch. Op donderdagavond geven de leerlingen een eindpresentatie inde NKT Theaterschool die gratis toegankelijk is voor ouders.

Aanmelden kan via info@nkt.nl Kosten: € 175,- per week

Locatie: NKT Theaterschool, Gedempte Singelgracht 16, Purmerend

#hetnktgaatgewoondoor #summerschool #jeugdtheater #kindertheater #theaterschool

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *