Lockdown t/m 2 maart 2021

Na de succesvolle start van het nieuwe schooljaar, vol met gezellige lessen en aangepaste presentaties, zijn er jammer genoeg nog steeds strenger maatregelen nodig om de verspreiding van het coronavirus terug te dringen. Dit betekent dat ook alle educatieve instellingen als de NKT Theaterschool voor deze periode hun deuren moeten sluiten.

Het NKT gaat natuurlijk wél door, maar dan online . We houden iedereen via de mail op de hoogte van het lesrooster. De lessen zijn via Zoom, maar wél live. Dus je kunt gewoon je eigen docenten zien en horen én zij kunnen jou horen en zien. Het is dan ook belangrijk dat je op tijd inlogt en je camera aan zet. Want hoe meer je meedoet, hoe leuker de les is!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *