Lockdown t/m 17 januari 2021

Na de succesvolle start van het nieuwe schooljaar, vol met gezellige lessen en aangepaste presentaties, bleek gisteren tot onze grote teleurstelling dat er strengere maatregelen nodig zijn om de verspreiding van het coronavirus terug te dringen. Het hoge aantal besmettingen heeft ertoe geleid dat de overheid een volledige lockdown heeft afgekondigd van 15 december 2020 tot en met 19 januari 2021. Dit betekent dat ook alle educatieve instellingen als de NKT Theaterschool voor deze periode hun deuren moeten sluiten.

Het NKT zal in de twee weken na de kerstvakantie overgaan naar online lessen. Zoals het er nu naar uitziet voor slechts 2 weken, van 3 tot en met 17 januari. We houden iedereen via de mail op de hoogte van het lesrooster. De komende dagen gaan we met alle docenten van het NKT overleggen hoe we dit zo goed en leuk mogelijk kunnen regelen!

We verheugden ons ook enorm op de NKT Winterschool die in de Kerstvakantie plaats zou vinden en helemaal volgeboekt was. Maar ook deze activiteit moeten we annuleren. Toch hopen we dat jullie ondanks alle beperkingen een mooie kerstperiode tegemoet gaan, met je eigen gezin of met vrienden en familie. En we zien jullie graag in het nieuwe jaar weer!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *