NKT en de RIVM maatregelen

Lieve NKT-ers, Wij hebben naar aanleiding van de laatste persconferentie overleg gehad met de gemeente Purmerend en zijn heel blij dat we hebben kunnen afspreken dat de lessen op het NKT door mogen blijven gaan! Onze theaterschool blijft open. We hopen zo alle leerlingen een lichtpunt te blijven bieden in deze bijzondere en zware tijd.

Veiligheid en gezondheid staan voorop, voor zowel onze leerlingen als medewerkers. Daarom blijven wij onderstaande maatregelen handhaven en vragen we jullie om hetzelfde te doen:

• Heb je koorts of verkoudheidsklachten of hebben jouw (eventuele) andere gezinsleden koorts? Blijf dan vooral thuis, zodat je niemand kunt besmetten;

• Kom niet te vroeg voor je lestijd naar het NKT, we willen het wachten en het aantal mensen in de gangen en kantine tot een minimum beperken;

• Wij verzoeken alle leerlingen en cursisten van 13 jaar en ouder, een mondkapje te dragen tijdens het verplaatsen in de school (dus in de gang en de kantine) ruimtes. Tijdens de les en in de pauze kan het mondkapje af;

• Met uitzondering van de ouders van de kleuters (4 en 5 jaar), mogen ouders die hun kind brengen en halen niet mee de school in. Ook niet als het buiten regent, koud en donker is. Dit doet ons normaal zo gastvrije hart pijn, maar we kunnen in nu gewoonweg geen extra volwassenen in de school ontvangen. Zet je kind bij de deur af, en wacht ook weer buiten op je kind bij het ophalen;

• Bij binnenkomst in de hal ontsmet iedereen zijn handen. Ook op diverse andere plekken is desinfectiemiddel voorhanden;

• Hou 1,5 meter afstand van volwassenen (docenten, medewerkers, leerlingen van 18 jaar en ouder); kinderen tot en met 12 jaar hoeven onderling en tot volwassenen geen afstand te houden. Jongeren tot en met 17 jaar hoeven onderling geen afstand te houden.

Hartelijke groet,

Astrid Honing

Directeur

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *