NKT Instroomcursus!

Vrijdag 6 maart start het NKT met instroomcursus jong talent
Het NKT is al meer dan 25 jaar de leukste school van de hele regio, waar professionele en enthousiaste docenten je leren om het beste uit jezelf te halen. Bij het NKT leer je (nog) beter zingen, dansen en acteren. Je gaat optreden: tijdens schoolprestaties of in bijvoorbeeld de Purmaryn, er zijn leuke buitenschoolse activiteiten én je vindt er meteen een hele groep nieuwe vrienden! 

Leer zingen, dansen en acteren
De reguliere NKT-lessen zijn vol, maar op vrijdag 6 maart start er een instroomcursus voor iedereen tussen de 8-12 jaar. Afwisselend heb je samen met jouw groep tien weken lang 2 uur les in zingen, dansen en acteren. Na afloop ga je ook nog eens naar de NKT musical in de Purmaryn. Doe je mee? Leer nieuwe mensen kennen, vergroot je zelfvertrouwen en straal als een ster!

Kom stralen als een ster bij de NKT Theaterschool!

Meld je aan via info@nkt.nl of bel met 0299-434325.

Start: vrijdag 6 maart, 16.00-18.00 uur
Deelname inclusief twee kaarten voor de NKT-Eindvoorstelling in Theater de Purmaryn op vrijdag 12 juni: €150

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *