SummerSchool 2019

SummerSchool – inschrijving geopend!
Dansen, zingen, acteren en een echte musicalvoorstelling opvoeren voor je familie en vrienden.
Klinkt jou dat als muziek in de oren? Meld je dan snel aan voor het nieuwe en unieke NKT SummerSchool voor iedereen van 10 tot en met 16 jaar!

Je maakt samen met een groep leeftijdsgenoten binnen een week een supermooie musicalvoorstelling waar iedereen naar mag komen kijken. Om je hierop voor te bereiden krijg je vier dagen lang acteer-, zang- en dansworkshops, gegeven door de ervaren en enthousiaste docenten van het NKT. Zij weten precies hoe ze jou op een leuke manier een heleboel kunnen leren over optreden in een musical. En natuurlijk  zorgen we iedere dag voor een lekkere lunch en zomerse tussendoortjes!

In totaal krijg je maar liefst 20 uur les in dans, zang en acteren, verdeeld over vier dagen. We werken toe naar een korte eindvoorstelling waar alle disciplines samenkomen en daarin treedt je donderdagavond op. De NKT SummerSchool is geschikt voor zowel beginnende als ervaren musicalsterren.

Maandag 15 t/m donderdag 18 juli 2019
Op maandag en dinsdag van 9.30 tot 16.00 uur.
Op woensdag van 9.30-12.30 uur. Alle dagen inclusief lunch.
Op donder beginnen we om 9.30 uur en blijven de leerlingen ook ’s avonds eten op het NKT. Want die avond is de eindpresentatie voor ouders en/of opa’s, oma’s, broers en zussen!

Kosten: € 175,- / Locatie: NKT Theaterschool, Gedempte singelgracht 16, Purmerend
Aanmelden/info: via info@nkt.nl o.v.v. SummerSchool 2019 / Tel. 0299-434325

Eindvoorstelling: Een SummerSchool is niet compleet zonder een echte voorstelling! Op de laatste lesdag treden we op voor alle ouders/opa’s/oma’s.