Inschrijven nieuw schooljaar

Doe mee met het NKT!
Het NKT is al meer dan 25 jaar de leukste school van de hele regio, waar professionele en enthousiaste docenten je leren om het beste uit jezelf te halen. Bij het NKT leer je (nog) beter zingen, dansen en acteren. Je gaat optreden: tijdens schoolprestaties of in bijvoorbeeld de Purmaryn, er zijn leuke buitenschoolse activiteiten én je vindt er meteen een hele groep nieuwe vrienden!

Kom zingen, dansen en acteren op de NKT Theaterschool!
In september start het nieuwe NKT schooljaar. Zorg dat je erbij bent! Doe je mee? Leer nieuwe mensen kennen, vergroot je zelfvertrouwen en straal als een ster! Meld je aan via deze site of via info@nkt.nl of bel met 0299-434325.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *