Instroomcursus start 9 mei

NKT start instroomcursus jong talent
Het NKT is al meer dan 25 jaar de leukste school van de hele regio, waar professionele en enthousiaste docenten je leren om het beste uit jezelf te halen. Bij het NKT leer je (nog) beter zingen, dansen en acteren. Je gaat optreden: tijdens schoolprestaties of in bijvoorbeeld de Purmaryn, er zijn leuke buitenschoolse activiteiten én je vindt er meteen een hele groep nieuwe vrienden!

Kom zingen, dansen en acteren op de NKT Theaterschool!
De reguliere NKT-lessen zijn vol, maar op donderdag 9 mei start er een instroomcurus voor iedereen tussen de 8-14 jaar. Afwisselend heb je samen met jouw groep zes weken lang NKT les in zingen, dansen en acteren. Na afloop ga je ook nog eens naar de NKT musical in de Purmaryn. Doe je mee? Leer nieuwe mensen kennen, vergroot je zelfvertrouwen en straal als een ster!

Meld je aan via info@nkt.nl of bel met 0299-434325.

Start: donderdag 9 mei, 16.00-18.00 uur
Deelname inclusief twee kaarten voor de musical: €100

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *