Doe mee met het NKT

Kom zingen, dansen en acteren op de NKT Theaterschool!
Het NKT is al meer dan 27 jaar de leukste school van de hele regio, waar professionele en enthousiaste docenten je leren om het beste uit jezelf te halen. Bij het NKT leer je (nog) beter zingen, dansen en acteren. Je gaat optreden: tijdens schoolprestaties of in bijvoorbeeld de Purmaryn, er zijn leuke buitenschoolse activiteiten én je vindt er meteen een hele groep nieuwe vrienden!

Doe je mee? Leer nieuwe mensen kennen, vergroot je zelfvertrouwen en straal als een ster! Je kunt altijd een (gratis) proefles aanvragen!  Meld je aan via info@nkt.nl of bel met 0299-434325.

8 Comments

 • hallo!

  Graag zou ik mijn dochter Elin van Lom willen opgeven voor het nieuwe schooljaar.

  MVG

  Romina Rinders

  • Hai, Dat kan hoor! Als je het inschrijfformulier op de website uitprint, invult en naar ons mailt (info@nkt.nl) of in de brievenbus doet op de Gedempte Singelgracht 16, dan kan Elin in september beginnen. De lessen zijn vanaf 9 september. De lesdag is afhankelijk van de leeftijd en ervaring.
   groet, Astrid

 • Goedemorgen,

  Mijn dochter Bo wordt dit jaar 11 jaar en zou graag bij de nkt familie willen horen.
  In welke leeftijdsgroep komt ze dan terecht en op welke dagen en tijden is er dan les?
  Ik verneem graag van jullie.

  Met vriendelijke groet,
  Barbara van Brummelen Holland

  • Hai,
   Dat kan hoor! Als je het inschrijfformulier op de website uitprint, invult en naar ons mailt (info@nkt.nl) of in de brievenbus doet aan de gedempte singelgracht 16, dan kan ze vanaf 9 september beginnen!
   Hartelijke groet, Astrid

 • hoi! Is er nog plek voor mijn dochter komend schooljaar? Voor de grote vakantie twijfelde ze nog, vond het moeilijk om alleen te gaan, maar ze wil het toch graag doen. Ze wordt in december 9 ze gaat naar groep 6 groetjes Cindy

 • Zou mijn zoontje van 5 ook een keer een proefles kunnen doen?

  • Hai Bart, dat kan hoor! op vrijdagen is er kleuterles. eerste les is op 20 september. Als je wilt komen kijken, kun je een mailtje sturen naar info#nkt.nl!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *