Inschrijven nieuw schooljaar

Doe mee met het NKT!
Het NKT is al meer dan 25 jaar de leukste school van de hele regio, waar professionele en enthousiaste docenten je leren om het beste uit jezelf te halen. Bij het NKT leer je (nog) beter zingen, dansen en acteren. Je gaat optreden: tijdens schoolprestaties of in bijvoorbeeld de Purmaryn, er zijn leuke buitenschoolse activiteiten én je vindt er meteen een hele groep nieuwe vrienden!

Kom zingen, dansen en acteren op de NKT Theaterschool!
In september start het nieuwe NKT schooljaar. Zorg dat je erbij bent! Doe je mee? Leer nieuwe mensen kennen, vergroot je zelfvertrouwen en straal als een ster! Meld je aan via deze site of via info@nkt.nl of bel met 0299-434325.

4 Comments

 • hallo!

  Graag zou ik mijn dochter Elin van Lom willen opgeven voor het nieuwe schooljaar.

  MVG

  Romina Rinders

  • Hai, Dat kan hoor! Als je het inschrijfformulier op de website uitprint, invult en naar ons mailt (info@nkt.nl) of in de brievenbus doet op de Gedempte Singelgracht 16, dan kan Elin in september beginnen. De lessen zijn vanaf 9 september. De lesdag is afhankelijk van de leeftijd en ervaring.
   groet, Astrid

 • Goedemorgen,

  Mijn dochter Bo wordt dit jaar 11 jaar en zou graag bij de nkt familie willen horen.
  In welke leeftijdsgroep komt ze dan terecht en op welke dagen en tijden is er dan les?
  Ik verneem graag van jullie.

  Met vriendelijke groet,
  Barbara van Brummelen Holland

  • Hai,
   Dat kan hoor! Als je het inschrijfformulier op de website uitprint, invult en naar ons mailt (info@nkt.nl) of in de brievenbus doet aan de gedempte singelgracht 16, dan kan ze vanaf 9 september beginnen!
   Hartelijke groet, Astrid

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *